Zwemvijver

Zwemvijvers winnen enorm aan populariteit. Het is ten opzichte van originele zwembaden stukken goedkoper en er is geen vergunning voor nodig. Het zwemmen in natuurwater, dus zonder chloor of zout, wordt bovendien als zeer prettig ervaren.

Waar wordt een zwemvijver van gemaakt?

De meeste zwemvijvers worden gemaakt van het duurzame HdPE kunststof. (High Density Poly Ethyleen) Dit materiaal is UV- en ozonbestendig en heeft een zeer lange levensduur. Een van de voordelen is dat deze bakken geen bekisting of andere constructie nodig hebben en daardoor sneller geplaatst kunnen worden. (3D) Vijverfolie behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de vorm is hierbij wel een bekisting of andere constructie nodig.

Wat kost een zwemvijver?

De prijs is geheel afhankelijk van de grootte, vorm, materiaalkeuze, filtersysteem et cetera. Daarom nodigen we u graag uit in onze winkel. Hier kunnen we uw wensen bespreken en maken dan graag een vrijblijvende offerte voor u. U kunt ook hier klikken voor een online prijs aanvraag. U krijgt zo spoedig mogelijk een prijsindicatie van ons. Graag gaan we daarna nog verder in gesprek.

Bekijk hier onze projecten van zwemvijvers