Zwemvijver

Zwemvijvers winnen enorm aan populariteit. Het is ten opzichte van originele zwembaden stukken goedkoper en er is geen vergunning voor nodig. Het zwemmen in natuurwater, dus zonder chloor, wordt bovendien als zeer prettig ervaren. Met een speciale warmtepomp kan het bad op een constante temperatuur worden gehouden, zodat u het zwemseizoen verlengt.

Waar wordt een zwemvijver van gemaakt?

Zwemvijvers worden gemaakt van het duurzame HDPE (High Density Poly Ethyleen) kunststof. Dit materiaal is UV- en ozonbestendig en heeft een zeer lange levensduur. Ideaal materiaal voor een zwemvijver. Voordeel is dat deze zwemvijvers geen bekisting of andersoortige constructie nodig hebben en daardoor veel sneller geplaatst kunnen worden.

Wesdijk levert een zwemvijver standaard met intern plantenfilter, één verstevigingsbuis, 4 doorvoeren en 2 bodemafzuigbuizen. Uiteraard kan alles naar uw wensen aangepast worden. Vijverspeciaalzaak Wesdijk heeft alle know how in huis om uw plannen te realiseren.

Wat kost een zwemvijver?

Dit is erg moeilijk vast te stellen en natuurlijk afhankelijk van de grootte, vorm, materiaal- keuze, filtersysteem, randafwerking enz.. Daarom nodigen wij u graag uit in de winkel om u het één en ander te laten zien, zodat u uw wensen beter op een rij krijgt. U kunt ook hier klikken voor een online prijs aanvraag. U krijgt zo spoedig mogelijk een prijsindicatie van ons. Als dit binnen uw budget past gaan wij graag verder in gesprek. Dit kan bij ons in de winkel of bij u thuis, zodat we alles goed op elkaar kunnen afstemmen. Hierna komt dan een definitieve offerte, die we bij voorkeur persoonlijk met u doorspreken.

Bekijk ook onze projecten met zwemvijvers

Zwemvijver in Puttershoek

Zwemvijver in Middenbeemster

Zwemvijver in Barendrecht

zwemvijver Warmerhuizen

Zwemvijver in Warmerhuizen

zwemvijver Udenhout

Zwemvijver in Udenhout

Zwemvijver in Castricum

Zwemvijver in Sassenheim

Zwemvijver in Spijkenisse