HdPE Vijvers

HdPE staat voor High Density Poly Ethyleen: een supersterk kunststof van hoogwaardige kwaliteit en zeer lange levensduur. Het materiaal is UV- en ozonbestendig. Het plaatmateriaal is 10 mm dik, wordt gelast volgens DVS richtlijnen en de lasnaden worden op waterdichtheid getest. HdPE vijvers hebben geen bekisting, houtconstructie of metselwerk nodig. Ze hebben verstevigingsribben en zijn verder zonder plooien strak afgewerkt. Ze kunnen temperaturen aan van -40 tot +80°C. Worteldoorgroei is niet mogelijk. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk.

HdPE kan in bijna elk model, maat en vorm gemaakt worden: vierkant, rond, ovaal, rechthoekig of eigen ontwerp. Aansluitingen voor bijvoorbeeld filters, doorvoeren, drains, skimmers en verlichting worden direct in de wand gelast en zijn daarmee gegarandeerd lekvrij.

Extra mogelijkheden

In de HdPE vijver kunnen indien gewenst plateaus gemonteerd worden voor ornamenten en fonteinen. Ook HdPE filterputten kunnen op maat gemaakt worden voor alle vormen van techniek zoals filter, pomp en UVC. Verder zijn HdPE plantenbakken verkrijgbaar voor in of naast de vijver in vrijwel elke uitvoering. Wilt u de vijver deels bovengronds plaatsen (tot 40 cm boven het maaiveld) dan worden extra verstevigingsbuizen gemonteerd.

Transport en aanleggen van HdPE kunststofbakken.

Indien gewenst kunnen we het transport van de HdPE bak voor u verzorgen. Met of zonder hijskraan. Zelf afhalen in de fabriek is ook mogelijk. Tevens kunnen we de complete aanleg van de HdPE bak voor u verzorgen.

Wat kost een HdPE kunststof bak?

De prijs is geheel afhankelijk van de grootte, vorm, wel of geen extra opties et cetera. Daarom nodigen we u graag uit in onze winkel. Hier kunnen we uw wensen bespreken en maken dan graag een vrijblijvende offerte voor u. U kunt ook hier klikken voor een online prijs aanvraag. U krijgt zo spoedig mogelijk een prijsindicatie van ons. Graag gaan we daarna nog verder in gesprek.