Folievijvers

wesvijver folieMet vijverfolie kun je alle soorten vijvers maken. Natuurvijvers, fonteinvijvers, zwemvijvers, koivijvers, spiegelvijvers, voor een waterval of waterbassin. Wij ontwikkelden Oase EPDM Vijverfolie: een 0,75 mm dik milieuvriendelijk EPDM rubber. Met deze dikte valt heel goed te werken; het is goed te vouwen en in de hoeken ontstaan slechts bescheiden flappen. Oase Vijverfolie is zeer duurzaam en gaat tenminste 30 jaar mee. Het blijft ook soepel en is elastisch tot 400%. We geven garantie van 20 jaar op UV, rotting en lasnaden.

Oase Vijverfolie bevat geen giftige stoffen, zware metalen of agressieve weekmakers en is daarmee vis- en plantvriendelijk. Het biedt ook 100% UV bescherming en ozonbescherming. Het is vorstbestendig tot -45ºC. De folie is bestand tegen wortels behalve van riet en bamboe.

Oase Vijverfolie kan verlijmd worden op metaal, beton, steen en hout. Hiervoor zijn speciale primer, lijm en tape beschikbaar.

Voor een volledig strakke en plooivrije vijver, maken we gebruik van WesPro 3D vijverfolie. Deze is eveneens van EPDM-rubber. U geeft de vorm op en in de fabriek wordt de vijver in drie-dimensionale vorm gelast (gevulkaniseerd).

Bekijk ook onze projecten met folievijvers