Vijverfolie

Met vijverfolie kunt u alle soorten en vormen vijvers maken; Plantvijvers, siervijvers, Koivijvers, spiegelvijvers en zwemvijvers. U kunt het ook gebruiken voor een waterval en zelfs als dakbedekking. We adviseren EPDM vijverfolie: een milieuvriendelijk EPDM rubber van 0,75 mm dik. Met deze dikte valt heel goed te werken; het is goed te vouwen en in de hoeken ontstaan slechts bescheiden flappen. Wilt u helemaal geen flappen/plooien? Dan kunt u ook een 3D vijverfolie laten maken. Graag ontvangen we daarvoor een gedetailleerde tekening met de afmetingen, zodat we u een goede prijsopgave kunnen bieden.

EPDM vijverfolie is zeer duurzaam en gaat tenminste 30 jaar mee. Het blijft soepel en is elastisch tot 400%. We geven garantie van 20 jaar op UV-rotting en lasnaden. Het bevat geen giftige stoffen, zware metalen of agressieve weekmakers en is daarmee vis- en plantvriendelijk. Het biedt ook 100% UV bescherming en ozonbescherming. Vorstbestendig tot -45ÂșC. EPDM vijverfolie is bestand tegen worteldoorgroei, behalve van rietsoorten en bamboe.

Vijverfolie kan verlijmd worden op metaal, beton, steen en hout. Hiervoor zijn speciale primer, lijm en tape beschikbaar.