Een vijver aanleggen?

Een vijver begint met de vraag: wat voor vijver wil ik? Wil ik een vijver om vissen in te houden, of alleen planten, of wil ik een vijver waar ik ook in kan zwemmen? Visvijvers, zwemvijvers en waterpartijen zonder vis stellen elk hun eigen eisen aan de keuze van materiaal en ontwerp.

De tweede vraag is: hoe groot moet de vijver zijn; welke ruimte heb ik beschikbaar in mijn tuin? Daarna komen de randvoorwaarden. Hoeveel geld wilt u er aan uitgeven? En gaat u zelf aan de slag of schakelt u een specialist in? Voor goede ideeën en tips kunt u natuurlijk even langs komen in onze winkel in Barendrecht.

En wat komt er kijken bij vijver onderhoud?

Een vijver heeft onderhoud nodig. Daardoor blijft de vijver helder en schoon en een leefbare plek voor planten en vissen. Ook verdient een vijver bescherming tegen de winterse koude en tegen ‘inbrekers’ als reigers en katten. Wij hebben alles in huis om u hierin te ondersteunen.

Wilt u weten wat een HDPE kunststof vijver kost?

HDPE kunststof vijvers zijn verkrijgbaar in standaard maten, maar kunnen ook op maat worden gemaakt. Wij helpen u stap voor stap uw keuze te maken en sturen u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.